Industriële reiniging bij Olthuis

Wij weten raad met biomassa

Olthuis leidt ORGANISCHE afvalstromen in duurzame banen


In de levensmiddelenindustrie wordt heel veel water gebruikt voor het reinigen van onder meer installaties, gereedschap, transportmiddelen, werkruimten en opslagtanks. Hierbij ontstaat afvalwater met plantaardige en/of dierlijke residuen, al dan niet verontreinigd met vetten en oliën. Sludge, swill, tank slam, flotatieslib, gums, pitches... u wilt er op een duurzame manier van af en wij kunnen u daarbij ondersteunen. Want wat voor organisch afval u ook hebt, Olthuis Recycling weet raad met biomassa.

Verwaarding van natte afvalstromen


Organische reststromen mogen niet meer gebruikt worden voor de productie van veevoeder. Daarom zijn de laatste jaren innovatieve nieuwe manieren ontwikkeld om dit vaak vet- en proteïnerijke afval te verwerken tot een grondstof met nieuwe waarde. Olthuis Recycling werkt al 40 jaar met organisch afval. Wij beschikken over eigen installaties waarin we afvalstoffen gereed maken voor onder meer het vergisten van biomassa tot biogas, en het raffineren van afval-vetten tot biodiesel. Daarnaast slagen we er vaak in alternatieve manieren te vinden om biomassa te hergebruiken. Afhankelijk van de samenstelling van uw natte bioafval kan het mogelijk zijn het op te werken tot nuttige grondstof voor andere industrieën. Wie weet is uw afval wel gewoon geld waard!

Meer weten?. Whatsapp/bel Arjan op (06) 47 14 99 75 of e-mail naar Sales.

Wat is uw afval nog waard?


Om uit te vinden of uw organische afval in potentie nog waarde heeft, is een grondige analyse nodig. Wij komen graag eens vrijblijvend bij u langs om de kansen op hergebruik te inventariseren.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? Wij komen dan zo snel mogelijk uw kant op.

Gratis brochure
​​​​​​​Olthuis Recycling


Meer weten over de vakkundige en innovatie aanpak van Olthuis Recycling? Vraag nu de gratis brochure aan.

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)