Laat uw IBA-systeem
legen

Voorkom verstopping en stank

Laat uw IBA-systeem legen door Olthuis Recycling.

Leging van uw IBA Individuele Behandeling Afvalwater

IBA staat voor Individuele Behandeling Afvalwater: een afvalwatersysteem voor particuliere huishoudens die niet zijn aangesloten op de collectieve riolering. Veel mensen zeggen ook wel ‘septic tank’ of ‘beerput’. Is uw IBA vol? Laat Olthuis Recycling uw septic tank legen, dan betaalt u géén voorrijkosten. Hebt u een IBA-systeem (septic tank), dan is het zaak dit eens in de zoveel tijd te laten legen en schoonmaken. Het hoeft niet zo vaak. Voor het gemiddelde huishouden is eens in de vijf of zelfs tien jaar wel voldoende. Het ledigen van de IBA tank is tamelijk eenvoudig. Een tankauto van Olthuis Recycling komt bij u langs, wij zuigen het vuile water en het aanwezige slib op in een reservoir en nemen het mee.

Heb ik een IBA-installatie met septic tank?

Heb ik een IBA-installatie met septic tank?


Een septic tank ligt - als onderdeel van het IBA-systeem - onder de grond stilletjes uw afvalwater te verwerken. Veel mensen realiseren zich amper dat zij een septic tank hebben. U hebt wellicht ooit een huis gekocht met een septic tank, of u huurt een woning met IBA-systeem. Dit is te herkennen aan één of twee grote deksels die meestal achter of naast het huis liggen, op de plek waar het afvalwater de woning verlaat. Dat kan vlak bij het huis zijn, maar ook eind verderop. Zolang het IBA-systeem probleemloos werkt, merkt u er eigenlijk niks van dat u geen normale rioolaansluiting hebt. Behalve dan dat u géén rioolheffing hoeft te betalen!

Meer weten?. Bel Arjan op (0321) 381 166 of e-mail naar Sales.

Wanneer laat ik mij IBA-systeem of septic tank legen?


Het is lastig te zeggen wanneer uw IBA-installatie geleegd moet worden, maar meestal merkt u dat vanzelf. Er ontstaan riool-achtige luchtjes, het toilet spoelt steeds trager door of het afvalwater komt terug omhoog uit toiletten en doucheputjes. Als het al zover is dat een onhygiënische situatie ontstaat, dan is haast geboden. Gelukkig rijden onze schoonmaakteams dagelijks door heel Nederland, zodat we het legen en reinigen van uw IBA op korte termijn kunnen inplannen.

Septic tank of beerput legen zonder voorrijkosten.

Septic tank legen zonder voorrijkostenBelangrijk voordeel van Olthuis Recycling als specialist voor het legen van uw IBA-waterzuivering is dat wij sowieso al continu door heel Nederland rondrijden om afval(water) op te halen. Dit betekent dat we u simpelweg kunnen inplannen op een van onze routes, zodat we u geen voorrijkosten hoeven te berekenen. U betaalt daardoor een lagere prijs voor het legen van de septic tank dan bij bedrijven die speciaal voor u langs moeten komen.

Meer informatie over het legen van uw IBA-systeem?

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

OptimumOlie - duurzamer, hygiënischer, schoner en voordeliger.

Frituurolie inzamelen zonder tonnen.


Laat u regelmatig frituurolie ophalen? En hebt u genoeg van die plastic tonnen? Ontdek het innovatieve containersysteem dat de vetton overbodig maakt!

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)