Veertig jaar ervaring in recycling

Familiebedrijf Olthuis

40 jaar ervaring in recycling van olie en keukenafval.
U bevindt zich hier:HomeOlthuisOver ons

Ervaren familiebedrijf in recycling van olie & keukenafval

Wat verwacht u van een partner die zorgt dat uw vetafscheiders en vetputten regelmatig geleegd en gereinigd worden of die uw keukenafval ophaalt? Precies... dat u kunt vertrouwen dat dit ook elke keer tijdig en volgens afspraak gebeurt. U wilt op tijd schone vaten of kliko's, u wilt geen ophoping van vet en risico op verstoppingen en u wilt in geval van nood (of simpelweg als u behoefte hebt aan overleg) snel contact met iemand die u direct kan helpen. Dat alles vindt u bij Olthuis Recycling.

Olthuis - 40 jaar specialist in recycling van vet en keukenafval.

Wat is een
​​​​​​​familiebedrijf?


De familie Olthuis is al 40 jaar actief in het ophalen en recyclen van (frituur)olie. We hebben een hecht team vaste mensen, van wie er velen al tientallen jaren bij ons werken. Ze zijn 'opgegroeid' in de mentaliteit van het familiebedrijf. Recht door zee, open, eerlijk, direct en zeer servicegericht. Wij zijn er om u te helpen. Met eerlijk advies (inclusief tegengas als dat nodig is) en betrouwbare service. Afspraak is afspraak, afmaken wat je hebt beloofd is belangrijker dan stipt om zes uur achter de aardappels zitten. Bovendien hebben deze mensen een schat aan ervaring. Veel van hen zijn specialist binnen hun gebied. Dit betekent dat er voor elke vorm van dienstverlening wel iemand is die u met veel verstand van zaken kan informeren en die ál uw vragen beantwoordt. Via de telefoon, bij ons op kantoor, of bij u op locatie voor een advies op maat.

Meer weten?. Bel Arjan op (0321) 381 166 of e-mail naar Sales.

Ouderwets én innovatief


Werken volgens het motto 'de klant is koning', dat klinkt bijna ouderwets. Kan zijn, maar ondanks onze klantgerichte traditie hebben we zeker niet stil gestaan. We hebben een modern voertuigen- en machinepark en gebruiken innovatieve technieken om organisch afval op te werken tot een product dat geschikt is om er schone brandstof van te maken.

Olthuis recycling - goed bereikbaar, ook bij calamiteiten.

Perfect bereikbaarWat veel klanten opvalt, is onze goede bereikbaarheid. Er is altijd wel iemand die de telefoon op kan nemen, ook bij calamiteiten midden in de nacht. Bovendien hebben we een innovatief klantportaal voor het online en mobiel inplannen van onze afhaalservice voor het legen en reinigen van uw vetafscheider en vetput. Onze dienstverlening is niet georganiseerd rond wat wij allemaal kunnen, maar rond wat ú nodig hebt. Dat vraagt om een betrokkenheid en flexibiliteit die bij andere grote ondernemingen vaak ontbreken.

Proef op de som


Een zakelijke relatie is gebaseerd op vertrouwen. Hopelijk geeft deze site u al een redelijke indruk van onze instelling. Als u wilt kunnen we u eventueel in contact brengen met een ervaringsdeskundige. Wij werken door heel Nederland, dus er is vast wel een Olthuis-klant in uw regio die kan vertellen hoe de samenwerking bevalt.

Olthuis Recycling - zakelijke relatie gebaseerd op vertrouwen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

OptimumOlie - duurzamer, hygiënischer, schoner en voordeliger.

Frituurolie inzamelen zonder tonnen.


Laat u regelmatig frituurolie ophalen? En hebt u genoeg van die plastic tonnen? Ontdek het innovatieve containersysteem dat de vetton overbodig maakt!

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling.nl of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)