De tarieven
van Olthuis
Recycling

Helder en inzichtelijk

U bevindt zich hier:HomeMeerOnze tarieven

Wat kost het bij Olthuis en wat levert het op?


Olthuis Recycling is al decennia actief in de recycling-branche. Als we in al die jaren íets hebben geleerd, dan is het wel de verrassende waarde van organisch afval. Doordat we als familiebedrijf de hele keten in eigen hand houden (van ophalen tot verwerking van grondstoffen voor productie van waardevolle biobrandstof), kunnen we de kosten en dus onze tarieven laag houden.

Tarieven van vetputten legen en reinigen


De prijs voor het legen van een vetafscheider hangt af van het formaat en de frequentie. Een abonnementsvorm is wat voordeliger dan wanneer we onvoorbereid langs moeten komen. Uw locatie is niet van belang. Onze eigen voertuigen rijden continu door heel Nederland. Wij rekenen daarom geen aparte voorrijkosten of kilometervergoeding.

Meer weten?. Whatsapp/bel Arjan op (06) 47 14 99 75 of e-mail naar Sales.

Wat krijgt u voor uw oude frituurvet?


Met een fijnmazig klantennetwerk in heel Nederland, een uitgekiende logistiek en een zeer efficiënte manier van werken kunnen wij de kosten voor het inzamelen van frituurolie laag houden. Hierdoor scheppen we financiële armslag om onze klanten een prima prijs te bieden voor hun afgewerkte frituurvet. Andere redenen om voor Olthuis Recycling te kiezen zijn ons hoge serviceniveau en onze flexibiliteit. Als u een afspraak wilt plannen, krijgt u altijd direct iemand aan de telefoon, en u weet zeker dat wij op het afgesproken tijdstip ook echt ter plekke zijn. Dat scheelt veel tijd en ergernis. Met onze handige VetApp kunt u bovendien online en zelfs mobiel afspraken inplannen.

Kosten keukenafval ophalenHet tarief voor onze afhaalservice voor 'biomassa' - keukenafval, etensresten en swill - kan laag blijven omdat wij er in eigen installaties een nuttige grondstof voor de productie van biogas van maken en hiermee een deel van de kosten terugverdienen. Maar ook hier is het belangrijkste argument voor samenwerking met Olthuis toch de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze service. Olthuis is een echte partner met oog voor uw behoeften en wensen.

Offerte voor
recycling


Wilt u meer weten over onze tarieven voor vetverwerking, het reinigen van vetafscheiders en het ophalen van organisch afval? Vraag de gratis afvalscan aan.

Wilt u een offerte aanvragen?

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

Frituurolie inzamelen zonder tonnen.


Laat u regelmatig frituurvet ophalen? En hebt u genoeg van die plastic tonnen? Ontdek het innovatieve containersysteem dat de vetton overbodig maakt!

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)