Olie-logistiek van Olthuis:
Vetnet

Actief in de hele Benelux

U bevindt zich hier:HomeOlthuisOlthuis logistiek

Onze logistiek systeem Vetnet is actief IN NEderland, Belgie en Duitsland


Olthuis bedient heel Nederland met inzameling en recycling van frituurvet. Voor het ledigen van vetputten zijn we actief in Nederland, België en een flink gedeelte van Duitsland. Wij zijn trots op de logistieke operatie die dat mogelijk maakt. Ons VetNet reikt tot in alle hoeken van Nederland, elke werkdag, het hele jaar door. Bij de meeste klanten hebben we een periodieke afspraak, zodat ze precies weten op welke dag en welke tijd wij hun afgewerkte frituurolie komen halen of hun vetafscheider komen legen en reinigen. Daarnaast is er onze handige OphaalApp, waarmee elke klant met één druk op de digitale knop het signaal 'vetton vol' kan geven. Wij komen dan zo snel mogelijk de vetton, container of kliko legen en een schone neerzetten.

Problemen? Altijd
iemand bij u in
​​​​​​​de buurt.


Het fijne van onze continue aanwezigheid in heel Nederland is dat wij bij problemen met uw afvoer of vetput snel kunnen reageren. Hebt u een verstopping, dan staat er binnen een paar uur iemand van Olthuis bij u op de stoep om het op te lossen. Óók als dat probleem pas om vijf uur 's middags de kop op steekt. Dat is met name voor onze klanten met een restaurant of instellingskeuken een veilig idee.

Meer weten?. Bel Arjan op (0321) 381 166 of e-mail naar Sales.

Wilt u ook toetreden
​​​​​​​tot ons Vetnet?


Wilt u net als onze andere klanten blind kunnen vertrouwen dat wij u op tijd verlossen van uw overtollige frituurvet en er óók nog eens een keurige vergoeding voor krijgen? Meld u dan nu aan als nieuwe klant van Olthuis Recycling.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

Frituurolie inzamelen zonder tonnen.


Laat u regelmatig frituurvet ophalen? En hebt u genoeg van die plastic tonnen? Ontdek het innovatieve containersysteem dat de vetton overbodig maakt!

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)