Water of vocht in kelder en kruipruimte

Olthuis lost de problemen op

Water of vocht in uw kelder of kruipruimte?

Wat te doen tegen stank en optrekkend vocht

Wateroverlast of een aanhoudende onaangename, muffe geur in kelder of kruipruimte is vaak het gevolg van lekkage of verstopping in de afvalwaterafvoer onder het pand, of in de riolering ervoor. Olthuis Recycling kan de oorzaak opsporen en in veel gevallen ook het probleem oplossen. Waarbij we natuurlijk beginnen met het opruimen van de rommel en zorgen voor een schone ondergrond, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Afvoerwater onder uw pand? Laat Olthuis u adviseren.

Afvoerwater
​​​​​​​onder het pand


Afvalwater uit een keuken of de toiletten stroomt door buizen die vaak via de kelder of kruipruimte naar het riool leiden. Als er een barst en scheur in zo'n buis komt, kan het water zich onder het pand ophopen. Dat leidt tot een vieze, penetrante geur van verrotting of erger. Met moderne apparatuur, waaronder op afstand bedienbare camera's kunnen wij uw afvalwatersysteem controleren en eventuele lekkages opsporen. Is het probleem eenmaal gelokaliseerd, dan adviseren wij u over de beste oplossing.

Meer weten?. Bel Arjan op (0321) 381 166 of e-mail naar Sales.

Verstoppingen snel opgelost


Het kan ook zijn dat de overlast veroorzaakt wordt door een verstopping. Water stroomt dan terug via een putje en blijft achter een muur of in het bodemzand achter. Een verstopping kunnen wij zelf snel verhelpen met onze vacuümzuigers en speciale riolering-reinigingsapparatuur. Dit geldt overigens niet alleen voor uw eigen riolering, maar ook voor de putten in de straat die eventueel overlast kunnen veroorzaken. Dus als u wilt dat we de straatkolk of trottoirkolk meteen ook even legen, dan gaat dat in één moeite door.

Stank na lekkage in kelder of kruipruimte? Oplossingen bij lekkages, overstromingen of verstopping.

Schoonmaak werkzaamhedenMet het oplossen van de oorzaak is het water- of stankprobleem niet altijd verholpen. Soms zal de kelder, kruipruimte of de grond schoongemaakt moeten worden. We hebben de kennis én de apparatuur in huis om vervuilde grond in uw kruipruimte af te voeren en te zorgen voor een nieuwe schone deklaag. Wij lossen het probleem dus echt blijvend voor u op. Last van luchtjes? Neem contact op. Bij lekkages, overstromingen, verstopping of andere problemen met kelders en kruipruimtes kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen dan snel ter plekke om het voor u op te lossen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

OptimumOlie - duurzamer, hygiënischer, schoner en voordeliger.

Frituurolie inzamelen zonder tonnen.


Laat u regelmatig frituurolie ophalen? En hebt u genoeg van die plastic tonnen? Ontdek het innovatieve containersysteem dat de vetton overbodig maakt!

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)