Lever uw oude frituurvet in
​​​​​​​bij Olthuis

Duurzaam én voordelig

U bevindt zich hier:HomeFrituurvet ophalen

​​​​​​​Kies bewust voor duurzame vetrecycling


Als u veel patat, snacks of vis frituurt, moet u regelmatig het frituurvet vervangen. In dat geval kunt u het beste uw gebruikte frituurvet inleveren bij een specialist in vetrecycling, die van uw oude frituurvet nieuwe, schone biobrandstof maakt. U hoeft er dan zelf niet mee te slepen en bovendien... frituurolie weggooien in container, kliko of het riool is gewoon verboden. U riskeert een boete en kunt ernstige verstoppingen en wateroverlast veroorzaken. Kies dus altijd voor duurzame vetrecycling.

Oud frituurvet?
Olthuis komt het
bij u inzamelen.


Olthuis Recycling komt dagelijks in heel Nederland frituurvet ophalen bij restaurants, snackbars en instellingskeukens. U bepaalt zélf wanneer. Wij kunnen bijvoorbeeld elke dag of eens per week op een vast tijdstip uw frituurolie ophalen. Of gewoon op oproep, via de telefoon, de e-mail of onze speciale klantportaal. U geeft aan wanneer de frituurolie klaar staat, en wij komen het halen.

Meer weten?. Bel Arjan op (0321) 381 166 of e-mail naar Sales.

Geld voor uw oude vet


Frituurvet inleveren via onze vet-ophaalservice kost u niets en al werken wij alleen met zakelijke klanten, wij hanteren geen minimumhoeveelheid. Dus als u weinig ruimte hebt voor de opslag van uw oude frituurvet, komen we gewoon wat vaker langs. Hoe veel of hoe weinig vet u ook inlevert, wij betalen u een interessante vergoeding per kilo oud vet, omdat het voor ons geen afval maar een grondstof is. In onze eigen recycling-installaties in Dronten maken we het frituurafval geschikt voor de productie van duurzame biobrandstof.

Bewijs van duurzame afvoer van frituurvet


U ontvangt netjes de documentenAls wij uw frituurvet komen halen, ontvangt u van ons een bewijs dat deze afvalstroom op een duurzame wijze is ingezameld en verwerkt voor Olthuis Recycling, een gecertificeerde onderneming. Zo kunt u altijd de juiste documenten overleggen, mocht de gemeente of een andere controlerende instantie daar om vragen.

Frituurvet inleveren begint met een telefoontje


Als familiebedrijf zijn we gewend snel en flexibel te reageren op vragen van klanten. Bovendien rijden onze eigen wagens continu door heel Nederland, dus er is altijd wel eentje bij u in de buurt. En zo niet, dan rijden we graag een stukje voor u om. Dus wilt u frituurvet inleveren? Bel 0321-381166 dan is het binnen 24 uur geregeld. Kijk ook eens naar onze speciale VetApp!

Meer informatie over onze frituurvet ophaalservice?

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

Lees de brochure
Gebruikt frituurvet


Meer weten over Olthuis' innovatieve inzameling van oud frituurvet en -olie? Lees hier de brochure.

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)