Bouwen aan een beter
morgen

Olthuis steunt goede doelen

U bevindt zich hier:HomeOlthuisMVO

Olthuis draagt zorg voor goede doelen wereldwijd


Ontdek onze inzet voor de samenleving! Bij Olthuis draait het niet alleen om het recyclen van frituurolie, maar ook om het ondersteunen van goede doelen die ons nauw aan het hart liggen. Lees meer over deze organisaties en hoe ze bijdragen aan het verbeteren van levens wereldwijd.


Ondersteunen van diverse projecten

Van waterput tot
een nieuw vliegtuig


Ontdek de goede doelen die Olthuis wereldwijd ondersteunt. Bij ons draait het niet alleen om het recyclen van frituurolie, maar ook om het steunen van organisaties die zich inzetten voor een betere wereld. Met een breed scala aan initiatieven, van educatieve programma's tot milieubescherming, streven we ernaar om positieve verandering te brengen en gemeenschappen te ondersteunen in hun ontwikkeling.

​​​​​​​

Interne linkMAF
​​​​​​​Businessclub


​​​​​​​

Woord en
​​​​​​​Daad​​​​​​​Water voor Shalla

Project van Woord & Daad


RegioOndernemers
Noord-Veluwe


MAF
Businessclub


MAF (Mission Aviation Fellowship) brengt Gods liefde naar afgelegen gebieden met een vloot van 120 vliegtuigen, bedienend 1.400+ organisaties in 25+ landen. Door de MAF Business Club te steunen, helpen we belangrijke projecten te realiseren, waarmee hulp en hoop naar afgelegen gebieden worden gebracht. Dit is een duurzame investering in een betere wereld en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Sponsorkinderen

Woord en Daad


Toegang tot goed onderwijs is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wereldwijd leven bijna 385 miljoen kinderen in extreme armoede. Via het sponsorprogramma ontvangen zo’n 30.000 kinderen toegang tot christelijk onderwijs, maaltijden en medische zorg. Daarnaast volgen ouders trainingen en leren docenten beter lesgeven. Via kindsponsoring worden niet alleen de kinderen gesteund, maar wordt er ook bijgedragen aan de leefomgeving.


Water
voor Shalla


RegioOndernemers Noord-VeluweAls RegioOndernemers Noord-Veluwe zijn we betrokken bij het project Water voor Shalla. Dit initiatief van Woord en Daad richt zich op de kurkdroge regio van Ethiopië, ongeveer vier uur rijden vanaf Addis Abeba. We streven naar schoon en betaalbaar drinkwater met de volgende kerndoelen:

  • Realiseren van waterleidingen voor schoon drinkwater in Shalla.
  • Voorzien van sanitaire middelen en het bevorderen van hygiëne in dorpen.
  • Ondersteunen van het lokale waterbedrijf en trainen van waterexperts voor het onderhoud van het watersysteem.

Meer weten het steunen van goede doelen?


Heb je één minuut om dit formulier in te vullen? Je ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)