Uw vetput
​​​​​​​laten legen
en reinigen

Olthuis Recycling is specialist

Laat uw vetput legen en reinigen door Olthuis Recycling.
U bevindt zich hier:HomeLegen en reinigenVetput

Bel +31 (0)321 381166 en we staan binnen 24 uur voor de deur

Als u vaak afvalwater met vetresten wegspoelt, is het belangrijk om regelmatig uw vetput te laten legen en reinigen. Zo voorkomt u verstopping en wateroverlast in uw keuken of bedrijf. De ervaren mensen van Olthuis Recycling rijden dagelijks met gespecialiseerde voertuigen door heel Nederland om vetafscheiders, slibputten, pompputten en bezinkputten te legen en reinigen. Dus heeft u snel hulp nodig? Bel 0321-381166. Binnen 24 uur komen we bij u langs om uw vetafscheider te ledigen en reinigen.

Neem een Olthuis vetputabonnement.

Handig! Het Olthuis vetput-abonnement


Natuurlijk kunt u steeds wachten tot uw vetvangput bijna vol is en ons dan pas bellen. We zijn gewend snel te reageren, en omdat onze eigen wagens continu in heel Nederland onderweg zijn, kunnen we u binnen 24 uur helpen. Maar waarom het risico nemen op een verstopping, met alle overlast die daar bij hoort? Samen met u bekijken we op basis van ervaringen uit het verleden met welke frequentie uw vetput geleegd en gereinigd moet worden. Wij komen graag met vaste regelmaat bij u langs om uw vetafscheider te legen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Een hele zorg minder. Meer weten over alle voordelen van een vetputabonnement?

Meer weten?. Bel Arjan op (0321) 381 166 of e-mail naar Sales.

Recycling van vetresten


Het ledigen en reinigen van vetputten is ons dagelijks werk. Wij zuigen uw vetafscheider leeg en reinigen de vetvangput geheel met de hogedrukspuit. Het opgezogen materiaal nemen we mee in onze voertuigen naar onze eigen recycling-installaties in Dronten. Daar scheiden we het vet van het water. De vette bestanddelen worden gerecycled als biomassa. Het restwater wordt na verdere zuivering geloosd op het riool.

Olthuis Recycling - betrouwbare service van een familiebedrijf.

De betrouwbare service van een familiebedrijfWij zijn met 50 medewerkers en een eigen wagenpark van circa 40 voertuigen geen klein bedrijf meer. Maar qua mentaliteit zijn we wel nog steeds een écht familiebedrijf. Het management is betrokken, de medewerkers zijn gemotiveerd en iedereen doet zijn stinkende best voor de klant. Dat merkt u aan alles. We nemen snel de telefoon op, we rijden graag een stukje voor u om, we komen onze afspraken na en bij vragen is er altijd iemand beschikbaar die het antwoord heeft of het direct voor u uitzoekt. Ook vindt u natuurlijk veel informatie op deze site, onder meer bij de verschillende diensten. Wilt u ervaren hoe prettig dat werkt? Schakel ons dan in voor het legen en reinigen van uw vetafscheider.

Vet&Vet Afvoerpakket


Overigens kunt u bij ons ook uw gebruikte frituurolie inleveren voor verwerking tot biodiesel. Oude frituurolie halen we niet alleen gratis op, we betalen u er zelfs voor! Als klant van Olthuis Recycling kunt u profiteren van een speciaal combinatie-aanbod, waarbij we én uw vetafscheider of vetput legen én uw frituurolie ophalen.

Gebruikte frituurolie inleveren? Bekijk het Vet&Vet Afvoerpakket.

Meer informatie over het legen van uw vetput?

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

OptimumOlie - duurzamer, hygiënischer, schoner en voordeliger.

Frituurolie inzamelen zonder tonnen.


Laat u regelmatig frituurolie ophalen? En hebt u genoeg van die plastic tonnen? Ontdek het innovatieve containersysteem dat de vetton overbodig maakt!

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)