Snel hulp bij een verstopte riolering

Olthuis is specialist in vetafscheiders

Verstopte riolering? Olthuis biedt een effectieve oplossing.
U bevindt zich hier:HomeVetafscheidersVerstopping

Specialist in reinigen, doorspuiten
​​​​​​​en leegpompen van de riolering

Is uw riool verstopt? Bij een probleem met verstopping en wateroverlast bij calamiteiten zijn wij graag bereid om te komen helpen met het snel ontstoppen van de leidingen of riolering. Door onze sterke specialisatie in vetafscheiders, afvalwaterzuivering, recycling van biomassa en ondergronds vervoer en opslag van afvalwater kunnen wij in veel gevallen een snelle, effectieve oplossing bieden.

Laat uw riool inspecteren en de verstopte leidingen doorspuiten.

Riool inspecteren en verstopte leidingen doorspuiten


Bij verstopping van een rioolbuis is het van belang om éérst een goede diagnose te stellen. Waar zit precies de verstopping? Zo lang je dat niet weet, kun je niet de juiste maatregelen treffen. Sterker, bij een verkeerde benadering van een verstopping kun je de overlast zelfs verergeren. Een breuk in een rioolbuis of ingegroeide boomwortels vragen een andere aanpak dan bijvoorbeeld vetproppen of onvoldoende hoogteverschil en daardoor te traag stromend water. Met moderne camerasystemen kunnen wij in de rioolbuizen opnamen maken om precies te zien wat de oorzaak van de overlast is. Zo kunnen we ook een oplossing op maat kiezen én direct uitvoeren. Bovendien kunnen we zorgen dat hetzelfde probleem later niet opnieuw optreedt.

Meer weten?. Bel Arjan op (0321) 381 166 of e-mail naar Sales.

Riolering en straatkolken extern


Problemen met de waterafvoer hoeven niet per se veroorzaakt te worden door verstopping in uw eigen riolering. Ook een verstopte put buiten in de straat kan overlast veroorzaken. Hierbij geldt eveneens: voorkomen is beter dan ontstoppen. Als u wilt dat we de straatkolk of trottoirkolk meteen ook even legen, dan gaat dat in één moeite door.

Bedrijfsriolering of afvoerwaternetwerk ontstoppen.

Afvoerleidingen
​​​​​​​intern ontstoppenGrotere bedrijven hebben vaak een eigen bedrijfsriolering of afvoerwaternetwerk, dat natuurlijk net zo goed verstopt kan raken als het gemeentelijk riool. Kleine verstoppingen kunt u meestal zelf wel verhelpen. Als de nood écht aan de man komt en de ontstopping van uw waterafvoer zwaarder materieel vergt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Nóg beter is het om uw leidingenstelsel regelmatig preventief te laten reinigen. Voorkomen is immers beter dan ontstoppen. Afhankelijk van de staat en de kwaliteit van de leidingen, de gebruiksintensiteit en de aard van de weggespoelde producten spreken wij een passende frequentie af voor deze preventieve reinigingsbeurten.

Meer informatie over onze aanpak bij verstoppingen door vet?

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

OptimumOlie - duurzamer, hygiënischer, schoner en voordeliger.

Frituurolie inzamelen zonder tonnen.


Laat u regelmatig frituurolie ophalen? En hebt u genoeg van die plastic tonnen? Ontdek het innovatieve containersysteem dat de vetton overbodig maakt!

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)