Verkoop
van afval als
grondstof

Afvalverwerking van A tot Z

Olthuis REcycling geeft waarde aan uw organische afval


U bent gewend uw afval als een probleem te zien. Wij zien afval - en met name organisch afval - als een waardevolle grondstof. Dat is overigens niet nieuw. Al eeuwen kopen tuinders mest van paardenfokkers. En in Tilburg kocht de ammoniakfabriek urine van de inwoners, die zich daarom met carnaval nog steeds 'kruikenzeikers' noemen. Pecunia non olet, nietwaar? Wie weet is ook úw afval wel ergens iets waard. Of u nu gemengd bio-afval uit de levensmiddelenindustrie kwijt wilt, of u hebt plantaardig afval uit de productie van oliën en vetten, wij zoeken graag voor u uit welke restwaarde nog te realiseren valt.

In- en verkoop van
oliën en vetten


In onze eigen installaties kunnen wij afgewerkte en vervuilde olieproducten opwerken voor hergebruik, vaak als grondstof voor biodiesel. Wij kopen daarom oude olie in, om die na bewerking en zuivering weer te kunnen verkopen, bijvoorbeeld als grondstof voor biodiesel, of - in geval van putvet - voor verwerking als biogas.Biomassa als energiebron


De laatste decennia ontwikkelt Olthuis zich steeds meer als innovatief energiebedrijf. Wij maken ingezamelde biomassa - het keukenafval van onze klanten - geschikt voor de productie van biogas (methaan).

Meer weten?. Whatsapp/bel Arjan op (06) 47 14 99 75 of e-mail naar Sales.

Uw afval als grondstof


In onze ervaring blijken er naast composteren en raffineren vaak nog wel andere oplossingen te zijn voor het organische afval uit bepaalde industrieën. Soms kunnen we bepaalde waardevolle mineralen en andere grondstoffen uit het afval terugwinnen. Ons uitgebreide netwerk van leveranciers én afnemers van biomassa en grondstoffen schept interessante kansen voor alle betrokkenen.

Efficiënt werken, lage kosten en
goede marge. Oók voor u!Door ons landelijke netwerk, de grote volumes van onder meer (frituur)vet en onze moderne en efficiënte installaties halen wij veel restwaarde uit oude, vervuilde olie en uit keukenafval. Dit betekent ook dat wij bij de inkoop van uw organische afval prima kunnen concurreren. Wij bieden u een interessante prijs.

Vet van A tot Z:
full service afval- management


Het is goed om te weten dat we uw complete bio-waste management kunnen verzorgen.

Van het reinigen van tanks, silo’s, vetputten en swill tanks tot het voor recycling afvoeren van biomassa uit de productie. Ook verzorgen we desgewenst het aanleggen en onderhouden van de hiervoor benodigde infrastructuur, inclusief swill- en olietanks, vetafscheiders, rioleringsbuizen en andere afvoerleidingen. Olthuis Recycling verwerkt ook alle afvalstromen die vrijkomen bij industrieel reinigen.

Laat u voorlichten door
​​​​​​​Olthuis Recycling


Wat er met uw specifieke bioafval mogelijk is, en welke prijs wij u hiervoor kunnen bieden, kan pas blijken na een grondige analyse. De uitkomst zal u allicht verrassen. Interesse?

Wilt u meer informatie ontvangen?

Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? Wij komen dan zo snel mogelijk uw kant op.

Gratis brochure
​​​​​​​Olthuis Recycling


Meer weten over de vakkundige en innovatie aanpak van Olthuis Recycling? Vraag nu de gratis brochure aan.

Olthuis Recyling

Duurzaam bezig

Een vraagje?..Mail naar info@olthuisrecycling of whatsapp ons (binnen 24 uur reactie)