Ophaalapp
Uw volle vetton op laten halen zonder te bellen? Lees meer over onze Vet-app.
Lees meer
0321 38 1166 DIRECTBEL
'n vette 8,8 8 ,8 80 reviews Bekijk reviews

Frituurvet ophalen

Wij komen frituurvet en -olie ophalen in heel Nederland

Oud frituurvet is afval voor uw keuken. En nog lastig afval ook, omdat u het niet zomaar door het riool kunt spoelen. Dat is niet alleen verboden, maar ook uit praktisch oogpunt af te raden. In het koude riool onder de grond gaat frituurvet stollen en klonteren, met verstoppingen als gevolg. Gelukkig is het voor Olthuis Recycling een waardevolle grondstof. Wij verwerken het tot grondstof voor schone biobrandstof, die we weer kunnen verkopen. Daarom komen we uw oude vet niet alleen gratis bij u halen... we betalen er zelfs voor!

Razendsnelle vet-ophaalservice
Razendsnelle vet-ophaalservice

Vaste routes, flexibele verpakking

Onze eigen vrachtwagens rijden continu door heel Nederland om frituurvet op de halen. U krijgt van ons de emballage die voor u het handigste is. Met keuze uit verschillende vormen: plastic vaten van vijftig tot tweehonderd liter, afsluitbare rolcontainers van 120 tot 240 liter, boxen van 550 liter, of nog grotere opslagtanks. Voor speciale wensen kunnen we zelfs oplossingen op maat bieden. U deponeert uw frituurvet of frituurolie erin, en wij halen het volgens een vast schema op. Of - ook handig - u geeft ons even een seintje als u wilt dat we langs komen. We hebben hiervoor zelfs een speciale OphaalApp, waarmee u ons met één druk op de knop via uw smartphone kunt oproepen.

Overal, elke hoeveelheid

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om elke ondernemer met een professionele keuken bij te staan met de recycling van frituurvet. Dat betekent dat we onze neus niet ophalen voor kleine hoeveelheden. Dus ook als u - bijvoorbeeld doordat u in het stadscentrum zit en geen opslagruimte hebt - maar enkele tientallen liters per keer kunt inleveren, komen wij uw frituurvet ophalen. Uiteraard ontvangt u ook voor kleinere hoeveelheden een aantrekkelijke marktvergoeding.

Vet&Vet AfvoerPakket

Als klant van Olthuis Recycling kunt u profiteren van een speciaal combinatie-aanbod, waarbij we én uw frituurvet ophalen, én uw vetafscheider of vetput legen. Vraag naar ons voordelige Vet&Vet AfvoerPakket.

Frituurvet laten ophalen? Neem snel contact op!

Wilt u uw frituurvet of bakolie op een nette manier kwijt en er ook nog geld voor krijgen? Of hebt u interesse in ons Vet&Vet AfvoerPakket? 

Meer hierover
Lees meer

Vetton vol? Download de App!

Frituurvet inleveren? Heel gemakkelijk met onze nieuwe Ophaal-App. Download 'm nu!

Lees meer

Frituurvet verwerken en toepassen

Een duurzame oplossing voor oud frituurvet - recycling en verwerking tot schone biodiesel.

Lees meer

Oud oliebollenvet

Oliebollenvet inzamelen om geld te verdienen? Verhoog de marge van uw bakkerij of spek uw clubkas rond de jaarwisseling met de recycling van oliebollenolie.

Lees meer

Een vetput kopen en een nieuwe vetafscheider plaatsen

Wilt u een nieuwe vetput kopen? Ter vervanging of geheel nieuw… Olthuis R...

Energiek met afval