Geld terug voor gebruikte oliebollenolie

Inleveren loont!


Oliebollenvet inleveren in vaten, plus blikkenservice

U wilt uw oliebollenvet graag voor recycling aanbieden, maar ziet er tegen op om alles terug te gieten in de oude olieblikken. Hoeft ook niet. Wij zetten een brandschoon oliebollenolievat bij u neer waar u de oude olie makkelijk in kunt gieten, klaar voor de recycling. Wilt u niet met al die oude blikken blijven zitten? Geen probleem, want als we nu tóch bij u langs komen om het volle vat om te wisselen voor een schoon leeg vat, nemen we meteen óók de lege olieblikken voor u mee. Opgeruimd staat netjes. 
​​​​​​​

Waarom olie vervangen?

Als u de allerlekkerste oliebollen van Nederland wilt bakken, is het belangrijk om regelmatig de bakolie te vervangen. Hoe goed u ook de restjes schept om aanbranden te voorkomen, bij frituurolie die al wat langer staat, gaat onherroepelijk de smaak achteruit. Na het ‘olie verversen’ kunt u uw oude oliebollenvet inleveren bij Olthuis Recycling. Wij komen het direct bij u aan de bakkerij of de kraam afhalen, betalen u een goede prijs én zorgen voor recycling van oliebollenolie tot groene diesel. Dus u verdient niet alleen iets terug met uw oude frituurvet, u bent nog duurzaam bezig ook.

Wij komen langs als ú dat wilt

Of u nu oliebollen bakt in een grote tijdelijke kraam bij een winkelcentrum, waar bij wijze van spreken wel tien vaten achter kunnen staan, of in een bakkerij in een oud stadscentrum met chronisch ruimtegebrek… wij zorgen dat u lekker door kunt bakken. Zonder jongleren met lege en volle vaten. De vrachtwagens van Olthuis Recycling rijden continu routes door heel Nederland, en onze oliebollenvet-ophaaldienst is bijzonder flexibel en klantgericht. Wij kunnen elke dag of een paar keer per week op een vast moment bij uw bakkerij of oliebollenkraam langs komen, of we komen op afroep, via de telefoon, per e-mail of met onze speciale ophaalapp. U meldt dat de oliebollenolie (bijna) klaar staat, en wij komen haasje repje naar u toe.​​​​​​​​​​​​​

Voor oliebollenkraam of bakkerij
Voor oliebollenkraam of bakkerij

Oliebollenvet inleveren voor duurzame verwerking

Als klant van Olthuis Recycling voldoet u geheel automatisch keurig aan de wettelijke regels voor de afvoer van frituurvet door bakkerijen en horeca. U krijgt van ons het bewijs dat u uw oliebollenvet inlevert voor recycling bij een gecertificeerde onderneming (bij ons dus). Dus als u controle krijgt, hebt u altijd de juiste papieren bij de hand.

Oliebollenolie inleveren? Begin nu meteen!

Drijven in uw bakkerij of kraam de oliebollen al in het vet? Of gaat u binnenkort aan de slag? Neem nu meteen contact met ons op, dan kunt u snel uw oliebollenvet inleveren voor recycling. Wij kunnen u dan meteen vertellen welke literprijs wij bieden voor uw oude oliebollenolie. Bel 0321-381166, dan staan we binnen 24 uur bij u op de stoep! Kijk ook eens naar onze handige VETAPP!


Oude oliebollenolie laten ophalen?
Olthuis geeft goed geld voor oud vet


Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

Meer hierover
Oliebollenvet inzamelen om geld te verdienen? Verhoog de marge van uw bakkerij of spek uw clubkas rond de jaarwisseling  met de recycling van oliebollenolie.
Lees meer

Oud oliebollenvet

Oliebollenvet inzamelen om geld te verdienen? Verhoog de marge van uw bakkerij of spek uw clubkas rond de jaarwisseling met de recycling van oliebollenolie.

Geld inzamelen voor een goed doel? Idee! Spek uw clubkas met frituurvet inzamelen en verkopen als grondstof voor biodiesel. De Nationale Vet Collecte.
Lees meer

Goededoelenactie

Geld inzamelen voor een goed doel? Idee! Spek uw clubkas met frituurvet inzamelen en verkopen als grondstof voor biodiesel. De Nationale Vet Collecte.

Wat doet u met oud frituurvet? Ophalen door Olthuis Recycling! Wij komen het niet alleen gratis bij u halen... we betalen u een goede prijs.
Lees meer

Frituurvet laten ophalen?

Wat doet u met oud frituurvet? Ophalen door Olthuis Recycling! Wij komen het niet alleen gratis bij u halen... we betalen u een goede prijs.

Wat maakt een vetafscheider duurzaam? De voordelen van een vetput voor het milieu maakt het gebruik ervan tot een maatschappelijk verantwoorde keuze.
Lees meer

Wat maakt een vetafscheider duurzaam?

Wat maakt een vetafscheider duurzaam? De voordelen van een vetput voor het milie...